Totti premiärbloggar hos Seat Open

The man, the myth, the koncept Totti Lind har äntligen bestämt sig för att börja blogga. För världspremiären av sitt livs alster har Totti valt ingen mindre än Seat Open som sin kanal ut i etern. Vi känner oss smickrade och ärade att få lägga ytterligare ett klockrent namn till vårt stall av proffsbloggare. 

I sitt första alster kastas vi in i semesterresan i Thailand som gått och blivit en pokerresa till Asian Poker Tour i Taipei dit han tagit sig med kompisen Johnni…

Asian Poker Tour – Del 1

Efter ett par underbara veckor i Thailand i ett ställe som heter Huay Yang (ca, 120km norr om Hua Hin) så är det dags att lämna landet då man bara får uppehålla sig 30 dagar numera utan att ha visum.

Vad passar då bättre än att besöka ett nytt land, få nya dagar och dessutom få spela lite livepoker?

Sagt och gjort så beslutar vi oss för att ta trippen på ca 3,5h från Bangkok till Taiwan och Taipei där Asian Poker Tour och deras grande finale går av stapeln.

Jag, Gabbe Svedén och Johnnie Nielsen, som fö jobbar för Thailandbo.se i Huay Yang (gratisreklam mot ett par kalla och gratis boende) med uthyrning och försäljning av fastigheter beger oss i gryningen iväg i minibuss till Bangkok där EVA Air (nej, Chicc har inget med bolaget att göra).

Gabbe lämnar oss tyvärr i BKK då en div IV match i pingis hägrar om en dryg vecka. Vi har alla våra prioriteringar i livet och vi önskar såklart Gabbe lycka till att bidra till vinst mot bottengänget som står på 0p efter 7 omgångar.

Flygresan går så bra den bara kan med skapligt krubb, okej filmutbud och gratis Bombay/Tonics. Wifi ingick men funkade väl sisådär. Men överlag 4+ av 5.
EVA tillhör dessutom Star Aliance så vi slickar i oss Eurobonuspoäng!

Då vår random taxichaffis sedan spikar adressen till vårt AirBnb vi hittat 5-600m från cardroomet på ett smått mirakulöst sett är humöret givetvis på topp.
Lyan är tipp topp och då det går elaka rykten om att jag enstaka nätter snarkar så är Johnni mer än nöjd att hans sovrum är beläget ca 25 meter från mitt.

Den mesta maten vi hittar sent på kvällen verkar oätlig och att all alkohol som man vill förtära på restaurangen måste inhandlas på 7-eleven (jo, det är sant!) spelar ju mindre roll när Johnni som fortfarande är rapp i steget kan kila iväg och handla.

Nu väntar lite skönhetssömn och sedan är vi båda supertaggade för main event imorgon. Jag kommer att uppdatera här med bilder på en ständigt ökad startstack och har även lovat att förtälja Johnnies första bad beat story för veckan.

Vi kämpar på!

Totti och Johnni

Detta inlägg har 4 kommentarer

Lämna en kommentar