Totti kämpar vidare

Det var två sugna gubbar som sökte sig mot CTP (Chineses Texas Hold´em Poker Association för debuten på Asian Poker Tour.

Först skulle dock en rejäl måltid intas då vi anlände sent igår kväll och fick nöja oss med nudlar och ett försök till intagande av någon inälvsmat som jag tror de flesta sjuka hundar i Indien hade bangat på. Kön var dock lång – obegripligt.

Vi går mot ett säkert kort (trodde vi) Burger King. Vad kan gå fel liksom?
Jodå, det mesta gick såklart galet och vi får gå semihungriga till klubben och konstaterar att det var sista gången vi besökte det stället.

Skit samma. Nu ska vi spela kort! 1h perioder gör att vi kan ta en lugn start och invänta fina nävar. Beslutar mig dessutom för att inte visa en enda bluff på hela dagen utan bara jobba upp en tight och solid image och bygga långsamt

Detta håller till 21 min in på level 1 då agro asiatisk kvinna i åldern 40-75 fyrbetar en raise upp till 900 på 25-50. Jag tittar ner på K4 suit på knappen och fembetar till 2700 (ska såklart ingenstans med den nöthanden). Hon viker efter lite stek och jag kan såklart inte hålla mig utan visar en fyra.
Det var den respekten det.

Dagen fortgår dock rätt fint och jag baggar till slut 135k, kan nog vara chippie från 1b på det.

Avg tror jag ligger på runt 55k efter 1a+1b.
Även Johnni går vidare med strax under average stack så vi ser nu fram mot dag 2 på måndag. Eventuellt blir det en korvturre under morgondagen om vi hinner hitta något ätbart innan dess i Taipei. Nudlar i all ära men det ska man ju äta när pokern går dåligt – inte tvärtom!!!

I övrigt är det en trevlig klubb vi spelar på. Drygt 25 bord finns och även om de flesta spelare är från Taiwan så har vi en hel del Européer med i fältet. Dealers och Floor agerar mycket proffsigt och överlag inga anglar eller “prat i händerna” från övriga spelare.

Återkommer om vi inte har dött av hunger under helgen.

/Totti

Detta inlägg har en kommentar

Lämna en kommentar