HPK-Jörgen från Paf Poker Cruise

Vi var 4st som på fredagen tog bilen från mitten av Västmanland till huvudstaden och Viking Line terminalen. Efter incheckning och ombordstigning så startade pokerturneringen när båten lämnade kajen.

Det spelades en NL Holdem turnering med 25k marker, 20-25min perioder och BB-ante. Med den svenska lagen så får man max vara 48 spelare och jag tror vi blev 45 spelare. Efter en paus för julbord så rullade turnering på så även båten då det gungade en del. För egen del så tog äventyret slut på finalbordet där AK förlorade mot 77. När vi lämnat svenskt vatten så startade flera cashgamebord så man hade möjlighet att spela hela natten.

Lördag och efter en frukostbuffe var vi framme i Helsingfors och trots regnet så var vi två som tog en långpromenad i den finska huvudstaden. Där hann vi med ett besök på julmarknaden och passade även på att värma oss lite inne på casinot.

Skönt att vara tillbaka på båten och dax för ännu en turnering nu med finska och estländska spelare. Var en iskall turnering för mig men fick istället chansen att spela lite 2/2 dealers choice cashgame. Tror vi spelade 10-12 olika spel och absolut något jag kan rekommendera om man gillar dealers choice.  Cashgameborden stängde vid fyra-femtiden på natten innan vi kom in på svenskt vatten.

Söndagmorgon och det blev ännu en frukostbuffe innan vi var tillbaka på svensk mark. Efter en bilresa i snöstorm så var vi på eftermiddagen tillbaka på hemmaplan. Slängde in väskan hemma och sen raka spåret till klubben för lite mer spel 🙂

Vill man ha en minisemester på sjön med god mat, sköna människor och dessutom chansen att spela lite poker. Ja då är PAF pokerkryssning ett perfekt alternativ.

Lämna en kommentar