Greenbay

Jag fick en fråga om jag skulle kunna tänka mig att blogga lite inför Svenska Mästerskapen som går i Tallinn nu i slutet av augusti och det kan jag väl göra. Det var Mauritz från Pokerevent som arrangerar mästerskapet som frågade efter att jag vunnit mot honom heads up i ett kval till lowrollern. Nu kommer jag dock inte spela lowrollern då det krockar med mitt favoritspel HORSE så antingen byter jag till det eller ger bort lowrollern till Monica.

Nå vem är då jag som ska blogga här? Jag kallas för Greenbay och heter Mikael Grönvik, bor på Ekerö utanför Stockholm och har ett företag i resebranschen tillsammans med min sambo Monica och våra anställda. Grönlandsresor heter företaget och vi har specialiserat oss på resor till Arktis och Antarktis, dvs platser som Grönland, Svalbard, Färöarna, Island, Alaska och vi har även resor med Hurtigruten.

Pokermässigt så föredrar jag att spela live mot på nätet men spelar gärna ligor och serier på nätet där insatsen inte är alltför stor. Jag ska spela några kval till SM nu och jag återkommer när jag vet mer vilka det blir. Jag rekommenderar att satsa på att kvala in då det ofta är bra värde i det. Sajterna vill ju gärna att just deras spelare ska vara representerade och förhoppningsvis även ha framgång och bli svenska mästare.

Vi hörs från Tallinn…

Lämna en kommentar