“Wiseguy” ankare under SM-streamen

Andreas Höglund, mer känd som Wiseguy, kommer att axla rollen som ankare under kommande livestream från Poker-SM Live 2019. I den unika satsningen signerad Poker Event kommer tittarna kunna följa kommenterade livestreamar från finalborden i Sviten Special, PLO samt Main Event via Seat Opens Twitch-kanal. Planer finns på att även streama mörkpokern och eventuellt ytterligare något event.

Seat Open fick ett par ord med Wiseguy inför det stundande uppdraget.

Hur känns det att bli en del av detta unika SM där du går in som kommentator av diverse finalbord?
-Såklart otroligt inspirerande att efter ett par års uppehåll återigen få chansen att samarbeta med svensk pokers store ikon och vår egen Trump, röda kepsen! Skämt åsido, jag vill mest få en chans att göra bort mig och Mau inför hela svenska folket. Det sänds väl i SVT?

Vad gjorde att du åtog dig detta?
-Mau tjatade ju hål i huvudet plus att jag tror vi kan göra en bra stream och ha roligt samtidigt som tittarna också har det. Hoppas få med mig ett gäng sköna bisittare som bjuder på expertanalyser och anekdoter, samt en del inhopp av oväntade och oönskade gäster. Hej Joel Fritz.

“Jag är väldigt kunnig inom all form av poker, smart, humoristisk, fantastisk vid en mikrofon och väldigt blygsam”.

Vilka är dina förväntningar på stundande Poker-SM?
-Jag har stora förväntningar på kommande SM men vet framförallt att det finns ett stort gäng som längtat och laddat för detta ända sen dörrarna till turneringslokalen slog igen förra året och som övertygat ännu fler att följa med i år. Detta kommer göra årets SM till det bästa någonsin, eller hur? Det och den fantastiska livestreamen från finalborden då förstås.

Vidare får vi på Seat Open veta att konceptet Cash Game Festival, som också är partner till årets SM, skickar sin mediaguru Jason Glatzer för att kommentera live-streamen av Sviten, Main Event, PLO och förhoppningsvis HORSE på CGFs egen Twitch-kanal.

Lämna en kommentar