“Coronatider hej hej, Coronatider”

Coronatider hej hej, Coronatider
Jag känner det är nånting på gång
(Coronatider)
Kom och grinda natten lång
(Coronatider)
Hoppa runt på en site som glöder, som viskar, kom in och kör

Coronatider hej hej Coronatider
Ge mig din stack, bli inte lack
Ge mig allt du vill, och allt du kan
Coronatider hej hej Coronatider
Marker till stacken, som tar mig i land
Poker i Coronatider, hand i hand

Första, andra…

Coronatiden har kommit och den suger såklart, men ett ljus i mörkret kanske kan vara att det är rätt nice att sitta inne och grinda med sin Trocadero? Frågar åt en kompis. Jag har en vän som jobbar på Tradera som frågade om jag kunde tänka mig att lägga upp en auktion för en privatlektion i pokercoaching. Självklart ställer man upp för “the good cause”! Auktionen ligger nu live och i skrivandets stund ligger högsta budet på ca 1600 spänn. Vad lektionen blir beror helt på vem som vinner budgivningen, så det kan bli högt och lågt. In och köp!

Trams på CC

Nordic Masters på CC blev inställt och tacka gudarna för det, jag kan inte tänka mig ett sämre ställe att vara på i dessa tider. Jag hade hit en kompis hela vägen från Calgary för att spela hela NM-schemat med mig, men redan innan start i första turneringen (5k NL) insåg vi att det är en dålig idé att hänga där. Cosmopol la upp på sin hemsida att man absolut inte ska komma in om man upplever förkylningssymptom. Vi var båda förreggade online och jag vet att CC inte tillåter att avregistrera “på distans”. Så jag passar på att ringa CC när jag är totalt nyvaken och låter förkyld ändå. Jag förklarar att jag är föranmäld men har ont i halsen och inte vill riskera hälsan för övriga spelare eller deras personal. Avanmäl mig tack.

-Men… dina pengar är ju redan i prispotten?!

Ofan, där har du en bra poäng. Snygg logik, telefon-Lukas. Men nu är det lite speciellt läge, och jag vill inte behöva åka in för att avanmäla mig och riskera kontaminera hundratals människor.

-Nej men det går inte, du måste spela.

Klick. Klassisk CC-logik. Jag och min polare (som turligt nog inte är sjuka) åker in för att avanmäla och det blir en cirkus med 4 olika floor managers som måste gå igenom regelverk. Verkligen astonishing att de behandlar avanmälan till turneringar som en kidney transplant där borta. De har aldrig varit med om det innan. Vi lyckas i alla fall sälja vidare våra biljetter till folk som vill spela. Jag försöker få folk jag känner att gå därifrån istället, sitta tvådagars på CC är verkligen så högrisk det kan bli i dagsläget, men alla verkade taggade för att lira och gjorde så.

Igår stängde casinot äntligen, jag har blivit så triggered av att de har annonserat om lediga CG-platser på sin Instagram under några veckors tid. “Spela shorthanded för att minska smittrisk!”, dra åt helvete utan att passera gå.

Så håll er inne och ta hand om er allihopa! Och bjud hem en timmes privat poker-coaching på Tradera! 

Lämna en kommentar