STUGAN KLIVER IN!

Varmt välkomna säger vi till Gambling Cabin som kliver ombord och stöttar Poker-SM Live 2021 som ambassadörer.

Grabbarna från den välkända communityn kommer att förgylla allas närvaro under SM med en egen lounge där man kan hänga och diskutera spelstrategier, rekar och försöka förstå varför Italien vann Eurovision Song Contest.

Det bådar även för gött snack vid pokerborden och dessutom kommer Stugan att sätta upp massvis med grytor/små satelliter med säten/paket till The Festival Bratislava som är en ny rolig satsning med sitt första stopp i slutet av september.

Vi kommer även sätta upp en skön studio där gubbarna kommer kunna streama live direkt ifrån casino under veckan.

Bengt, Timman & The Gambling Cabin

Det kommer bli en höjdarvecka detta. Att äntligen få komma tillbaka till livescenen efter all skit som har varit och dessutom göra det under SM-veckan är riktigt peppande.
Vi ser verkligen fram emot att träffa alla passionerade pokerspelare där ute i Sverige och äntligen få lite ansikten på alla nicknames som dyker upp i våra twitchstreamar.

Vi ses i augusti!

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. falleman
  nira shalom

  Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är här ute för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och hur jag behövde få jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtebegär utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, Under de närmaste två dagarna ringde min kärlek till mig i telefon och sa ledsen för att leva mig innan nu och även nästa vecka efter att min kärlek kallade mig till ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla min hjärtebegär. Baba Wale är specialist på all slags förtrollning och god magi. Om du behöver någon form av hjälpkontakter, Baba Wale, på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tack mig senare

 2. falleman
  Abubakar Ibrahim

  Are you saddened or depressed due to the separation /Misunderstanding with your partner and you want him / her back ? Are you tired of arguing and fighting ? Are you looking for solution to your marriage or relationship problem , if your answer is ” YES ” don’t hesitate to message Doctor Robbinson he help me get my ex lover back, his Spells are authentic, My Lover is right beside me right now i am glad

  Text : +12897808858
  Email: drrobbinsonspiritualhome@gmail.com

Lämna en kommentar