VALUE TOWNs RÅBÄÄÄN SNACKAR SM!


Likt förra årets inställda SM är Value Town partners till årets SM, The Tres Amigos kommer att förgylla och förbrylla på plats i Tallinn. Vi räknar med att höra ”fyyyyyraaaaa” om och om igen runt borden.

SO fick audiens och kunde ställa några snabba frågor till Råbään:

Nu så, nu känns det som Live-SM blir av i Tallinn – typ en månad kvar, känslan över det?
Det är verkligen på tiden. Känslan att få återvända till Tallinn och ha kul med alla pokerkompisar runt om i Sverige är extremt efterlängtat.

Value Town är så klart partner till årets SM, likt förra årets planerade event kommer ni att ”äga” HORSE eventet… kan du påminna oss om varför ni just valde det eventet som ert ”egna”?
Ja att vi valde just HORSE-eventet var ju egentligen för att utmana oss själva då vi kan i snitt 1,5 av grenarna och inte tackar nej till en chans att briljera i, för oss, okända pokerformer, även om denna briljans mest skulle komma från turen. 

Vad kan spelarna på plats förvänta sig av Value Town under SM, vad kommer ni att hitta på för dom och med dom?
Vi har gått i några funderingar kring vad man kan hitta på där borta och än så länge är inget bestämt men research görs för fulla muggar. I första ledet hoppas vi att så många som möjligt kommer att ta färjan till Tallinn med oss för att få en riktig superstart redan innan vi anländer till en tvärhärlig pokermiljö.

Får vi se något gästspel under streamen? Det ska ju som bekant streamas en del från olika finalbord.
Förutsatt att vi inte sitter på alla finalbord i alla events så är det en självklarhet!

Vilket av eventen, förutom HORSE, ser du fram mot att spela?
100% Main. Att få plocka ner den titeln med tillhörande sedelbunt skulle verkligen vara grädden på det utsökta LIVE-moset som poker-SM i Tallinn är.

För spelare som inte har varit med något SM tidigare, varför borde dom se till komma till Tallinn för det här eventet?
Alla har nog upplevt kortspel på ett eller annat sätt, om det så är finns i sjön eller Texas No Limit, men alla har inte upplevt den samhörighet och inbjudande stämning som ett poker-SM bjuder på. Det i kombination med allt det fina Tallinn som stad har att erbjuda är varför man bör passa på att ta chansen att uppleva poker-SM i Tallinn 2021.
Vi på Value Town ser fasligt mycket fram emot detta poker-SM och vi hoppas på att få stifta nya bekantskaper och träffa så många av våra medlemmar som möjligt i det verkliga livet.

”Naaaaaaawwww”, så gulligt sagt och vi ser så klart fram emot att Value Town är på plats också.

Kvalen till SM rullar på för fullt.
Coolbet (Coolbet Open heter dom) varje fredag och söndag och ibland MAUs SM kval.. också på Coolbet. 

Lämna en kommentar