Unibet lyfter samtliga liveevenemang under 2020

Igår, tisdag 27 april gick Kindred Group och dess varumärke Unibet ut med en pressrelease där man lät meddela att man ställer in samtliga liveevent under resten av året. Ett beslut som även påverkar den svenska marknaden mer direkt då Unibet därmed inte längre kommer att axla rollen som huvudpartner till årets Poker-SM Live.

Enligt Nataly Sopacuaperu, Head of Events var det inget lätt beslut att ta. Förutom hälsoaspekten låg även faktorer som svårigheter för nöjesspelarna att planera resor och boende till grund för beslutet.

Unibet Open online

De populära Unibet Open-evenemangen kommer istället att spelas online, härnäst 24 maj då turneringen tar plats som Main Event under kommande Unibet Online Series. Inköpet om €1100 kvarstår med en garanterad prispool på €200 000.

Unibet Online Series VIII spelas 1-24 maj med en total prisgaranti på €1 000 000 spritt över 130 turneringar.

Vårdar varumärkets trovärdighet

Kristoffer Bergvall, Head of Poker säger att han förstår att en hel del spelare blir besvikna men att alla inom Unibet Poker är överens om att detta är det bästa sättet är att säkerställa kontinuitet och upprätthålla den trovärdighet som produkten Unibet Open har byggt upp. Man räknar med att arrangera Unibet Open online vid tre tillfällen under året.

Lämna en kommentar