Poker Brat drar in $17500 till #ALLINCHALLENGE
Publicerad

Vad sägs om att spela golf med Bill Murray och Justin Timberlake, åka jetski med DJ Khaled, få en biroll i Scorseses nästa film tillsammans med DiCaprio och De Niro eller uppleva en privatkonsert av Justin Bieber i ditt eget hem?  Och samtidigt bidra till att ge mat på bordet åt behövande under den pågående coronakrisen.

$100 miljoner till välgörenhet

#ALLINCHALLENGE är en sorts välgörenhetslotterier som sprider sig som en löpeld genom kändisvärlden via utmaningar på sociala medier. Tanken är att man ska lotta ut olika upplevelser med diverse personligheter där pengarna sedan går till mat för behövande så som barn, äldre och “frontline heroes” under den pågående pandemin.

2h med the Poker Brat

Senast i raden av pokerspelare att bidra är Phil Helmuth som drog in $17 500 då han lottade ut 2h privat pokercoaching plus 3 nätter på Aria Hotel.

“Vi vill se till att människor får mat. Vi kan inte ha människor som går utan mat. Folk förlorar sina jobb. Det är mycket lidande där ute”, säger Hellmuth i sitt inlägg på twitter där han även utmanar Daniel Negreanu och Phil Ivey att donera till samma ändamål.

Middag med Tom “Terrific”

En av de populärare upplevelser som dragit in mest pengar är en middag med Tampa Bays Tom Brady, som drog in hela $775 000. Målsättningen är att dra in 100 miljoner dollar till sex olika välgörenhetsorganisationer som arbetar för att mätta de behövande. Man har i skrivande stund nått upp till dryga $20 miljoner.

Lämna en kommentar