MASTER OF BORLÄNGE (och PLO)

Grattis Robert, ledamot i Svepof, till vinsten i PLO eventet.

-Hur lyckades du/ni rigga det här?
Lite medrigg måste man ha när man är medlem i förbundet haha

-Vi förmodar att bucklan kommer att göra sig bra bredvid dom andra bucklorna i er föreningslokal. Är detta föreningens första online pokal?
Tror faktiskt detta är första bucklan i Online SM i alla fall men vi har samlat på oss bra med andra bucklor genom åren.

-Nu vet vi att du är en kompetent spelare online med rätt så fina placeringar i större turneringar senaste tiden – men visst rankar du den här vinsten bland de skönare ändå?
Är ju så att en SM vinst slår väldigt högt fastän det blir lite mindre pengar dock men man får titulera sig SM vinnare så stolt är man.

-Minns du någon särskild hand som var avgörande i söndags, till din favör?
Hade en rätt trög början och tappade halva stacken rätt tidigt men lyckades dubbla upp en vända och efter det flöt det mest på. Men kommer ihåg en hand när vi var ca 20st kvar där jag gick all in på rivern med missat färgdrag men som tur var vek motspelaren.

-Hur tycker du att FT kändes, du slog väl ut rätt många där?
Finalbordet var väldigt soft då jag hade ca hälften av markerna i spel så var det ingen som gjorde speciellt motstånd så det underlättade väldigt mycket.

-Med tanke på att inköpet var långt lägre än vad du brukar spela – kände du att du ändå spelade seriöst eller spelade du mer löst än vad du brukar?
Jag försökte spela så seriöst jag kan då jag ändå räknar SM som inte vilken turnering som helst.

-Brukar du spela på Unibet annars eller var det SM som lockade dig att börja spela där?
Spelar rätt ofta på Unibet och vi kör ju också våra ranking turneringar där så blir ett par dagar i veckan man kör där.

-Vilka fler events kommer du att spela under det här SM:et?
Jag siktar faktiskt på att spela alla event under SM. Eftersom det bara är 1 gång om året så är det bara att köra på under dom här 3 veckorna det pågår.

Well, ”lycka till” i resten av turneringarna Svedin.. verkligen.

Lämna en kommentar