Datum spikat för HU-cupen

Paf:s pokerklient är nu “up and running” och fungerar till belåtenhet vilket innebär att vi äntligen har spikat datumen för Seat Open Heads Up Cup.

Gruppspel – 14 september

Turneringen inleds med gruppspel i grupper om 4 där alla möter alla i gruppen. De två bästa från varje grupp går vidare till slutspel. Trean och fyran i varje grupp går vidare till andra chansen.

Andra chansen – 17 september

Trean och fyran i varje grupp går vidare till andra chansen. Andra chansen spelas i shootout-format där x antal spelare, beroende på antal startande, tar sig tillbaka till huvudturneringen.

Slutspel – 21 september

Spelas i shootout-format efter efter ett i förväg lottat slutspelsträd där vinnaren av varje match går vidare till nästa omgång.

Så registrerar du dig

Inköp till SOHUC är €60 (50+10). Registreringen sker i turneringslobbyn för evenemanget i Paf-klienten. Därtill kostar varje heads up-match €22 (20+2) vilket betalas vid registrering i klienten inför varje match.

Registreringen stänger fredag 11 september kl.15.00. 

Lösenordet till turneringen: fireborn

Joina Seat Open på Facebook

Se till att joina Seat Opens Facebookgrupp. Där kommer vi att förlägga all kommunikation gällande evenemanget, som lottning, prisstruktur, etc.

Regga konto och tävla om merch

Har du inget konto på Paf skapar du ett med fördel via länken https://tinyurl.com/y6stxgcl. Då är du samtidigt med i utlottningen av fin merch.

Till Seat Opens Facebookgrupp »

Lämna en kommentar