Turneringsschema Kings of Tallinn 2020

Kings of Tallinn, den största pokerfestivalen i norra Europa är tillbaka – ännu större och ännu bättre än någonsin med 40 olika turneringar inklusive en storslagen Main Event med €500 000 garanti.

Texas tar som väntat störst plats men spelformer som PLO5, Omaha HiLo och Sviten Special kan också skönjas i turneringsschemat för Kings of Tallinn 2020.

Så vad är nytt?

Nya turneringsformat är exempelvis knockouts – vanliga samt progressiva där bountyn ökar varje gång en spelare slår ut en annan. Nytt på schemat är även s.k Hit & Run-satelliter där du vinner ett säte så snart du ackumulerat ett visst antal chips.

Fler alternativ för “de stora pojkarna”

En av höjdpunkterna under Kings of Tallinn är Texas €3000 Highroller som återfinns på schemat, här bjuds deltagarna enligt traditionen på middag på en av Tallinns bästa restauranger.

Som ett komplement till Highrollern spelas två €1100 sidoturneringar: PLO turbo på torsdagen samt NLH Knockout på fredagen, båda med start kl.21.00. För att inte glömma bort lowstakesspelarna kör man två turneringar parallellt med dessa med ett modest inköp på €110.

Main Event – €500 000 garanti

Traditionen med Kings of Tallinn Team Challenge lever vidare med addade priser även nästa år. 4-mannalagen i lagtävlingen får poäng varje gång någon i laget cashar i ett rankingevent.

Registreringarna har strömmat in och intresset är fortsatt stort, kan till viss mån ha att göra med att man för första gången i festivalens historia valt att  garantera en prispool på €500 000 i Main Event. We like!

Lämna en kommentar