Vinn din egen ölsort i NON PLUS ULTRA POKER CHAMPIONSHIP

Vinnaren av NON PLUS ULTRA POKER CHAMPIONSHIP kommer att föräras med en egen öl genom konceptets sponsor Stallarholmens Brygghus. Spendera en heldag på bryggeriet där du tillsammans med bryggmästaren tar fram ditt eget recept och brygger en helt egen öl.

Premiärsmak på Gröne Jägaren

När ölen är färdigjäst och tappad upp i fat serverar du själv till dina inbjudna gäster och andra bajare på Gröne Jägaren i Stockholm . En upplevelse du sent kommer att glömma!

Stallarholmens Brygghus är sedan tidigare stolt partner till Bajenland genom det populära ölmärket Non Plus Ultra som säljs runt om i landet.

Johan Ek, VD Stallarholmens Brygghus:

-Som bajare sedan barnsben valde jag att jobba med Bara Bajare för att ta fram en ölsort där vi, för varje såld enhet skänker tillbaka en del av intäkterna till Bara Bajare som i sin tur skickar medel till behövande föreningar inom Bajenland. Att dessutom kunna vara med som partner till det här roliga konceptet är något som var självklart för vårt mikrobryggeri och jag ser fram emot att ta hand om en lycklig bajare som får vara med och ta fram en helt egen öl, genom hela processen, för att sedan kunna ha premiären av denna sort på Gröne Jägaren.  Nu ska jag bara lära mig att spela poker så jag kan ge hela startfältet en tuff match när det väl är det dags. Man ska få kämpa för vinsten.

Mats “Tuppen” Adolfsson, ordförande Bara Bajare:

-Det känns väldigt roligt att Stallarholmens Brygghus vill vara med som partner även till vårt nya Non Plus Ultra-koncept. Det pris som de bidrar med är en upplevelse som inte går av för hackor. Tänk att få ta fram en egen ölsort som alla bajare får smaka på. Dessutom hos Gröne Jägaren i hjärtat av Söder, vilken dröm. Nu gäller det att öva lite så man vässar upp sina kunskaper inför turneringen i september, det här vill jag vinna!

Spela hos Paf och stöd Bajen

Registrera ditt konto hos vår online-partner Paf via vår länk https://tinyurl.com/y8rxg3qx så stödjer du Bara Bajare och Hammarby oavsett om du spelar poker, bingo eller bettar på fotbollsmatcher. Allt överskott går tillbaka till behövande föreningar inom Bajenland!

NON PLUS ULTRA POKER CHAMPIONSHIP spelas fredag 11 september på Paf.

Regga ditt konto »

Lämna en kommentar