Sonnert tror på seger i Sviten-SM
Publicerad

Bengt “Pkrbt” Sonnert, som för stunden totaldominerar PLO-eventen under pågående highroller-serien Poker Masters Online med två vinster samt två andraplatser på ungefär lika många starter, meddelade i veckans avsnitt av pokerpodden Tiltad & Klar att han har för avsikt att ta hem Sviteneventet under Poker-SM Live 2020.

-Jag känner att jag kommer att vinna Sviten-eventet under SM bara för att Syre har berättat hur man ska spela. Jag har aldrig spelat en enda hand Sviten, ändå kommer jag vinna eventet tror jag. Man ska bara jaga femkortshanden, bara den taktiken gör att jag troligtvis kommer att vinna det.

Den segervisse och inte helt gravallvarlige Gambling Cabin-profilen får visst medhåll av poddens ankare Marcus Malmsten som inte tror att det är omöjligt att Bengan “går in och slaktar” med sin aggressiva spelstil och utvecklar resonemanget med att Svitenspelare överlag är för tighta i turneringar.

Sviten tvådagarsevent

Svitenturneringen, som i år blivit ett tvådagarsevent efter förra årets deltagarrekord, öppnar Poker-SM Live 2020, tisdag 24/11 kl.14.00. Finalbordet kommer att livestreamas i sin helhet på Seat Opens Twitchkanal med SM-ankaret Andreas Höglund med gäster i kommentatorsbåset.

Det återstår att se om Bengan tar sig över Östersjön i november och hämtar hem en SM-titel i Sviten i sin första Svitenturneringen någonsin. Iklädd lila kavaj. Ingen skulle bli förvånad.

Lyssna på det senaste avsnittet av Tiltad & Klar »

Fotocred: gamblingcabin.se

Lämna en kommentar