Pokerturnering för alla bajare!

Bara Bajare-brandet Non Plus Ultra ska tillsammans med Paf och Poker Event arrangera ett pokermästerskap där man korar den bästa pokerspelaren bland alla Bajare!

Tillsammans med partners till Hammarbyfamiljen kommer det att lottas och spelas ut en hel drös med värden bland spelarna. Värden såsom årskort, merch, tjänster, produkter och allt möjligt som partners sponsrar med. Genom att skapa en community kring pokern vill man sammansvetsa bajare att dels få ta del utav en rolig turnering där man korar den bästa pokerspelaren bland bajare och dels generera ett överskott samtidigt som man ger iväg massa värden till spelarna.

Stöd till mindre föreningar

Allt överskott kommer att delas ut till föreningarna inom Hammarby där syftet är att ge bidrag till de mindre föreningarna som kan behöva stöd. Tanken är att arrangera flertal mästerskap på årsbasis, både live och online.

Mats Adolfsson ordförande / Bara Bajare:
”Under dessa tider när social distansering har hindrat oss från att träffas i stora grupper känns det än mer viktigt att vi supportrar kan mötas och dela vårt engagemang på en plattform där vi kan nå ut till Bajare över hela landet. Vi har länge pratat om att göra någonting online, valet föll på poker som vi tycker är en rolig och social sport. Genom kontakter i Hammarby så hittade vi Poker Event som vi nu inlett ett samarbete med. Vi kan nu sjösätta ett pokermästerskap för Bajare där man dessutom har chansen att generera ekonomiska medel som kommer att gå till föreningar i Hammarbys sfär.

Vi kommer även att spela ut massa priser bland deltagarna varav några är riktigt unika. Vi hoppas såklart att alla Bajare ser nyttan och nöjet i denna gemenskap och att dom gör oss sällskap i vårt första Mästerskap någonsin inom poker.”

Ola Brandborn / PAF:
“När vi fick höra om konceptet var det ingen tvekan för oss om att bli partners. Att få vara en del av gräsrotsnivån – det som är hållbart och faktiskt gör direkt nytta, oavsett vad det handlar om, är något vi vill vara med och supporta så mycket vi kan.

Dessutom i detta fall när överskottet går tillbaka till olika delar av en förening cementerar det partnerskapet ytterligare.  Vi har erfarenhet av detta sedan tidigare och kommer att stödja Non Plus Ultra och konceptet på det sätt vi kan bäst, genom att erbjuda hållbart spel med högt konsumentskydd där man spelar bland vänner.”

Mer info om konceptet finner du i Facebookgruppen:
https://www.facebook.com/groups/1227711414247040/

Lämna en kommentar