POKER-SM LIVE 2021!


Nytt år, nya möjligheter – året efter pandemins inträde i vår vardag med extrema begränsningar för oss alla blickar vi framåt och hoppas på att vaccineringen och alla karantänkrav runt om i Europa innebär att covid19 inte är lika närvarande som tidigare.

Vi hoppas.

Med det sagt går Poker Event ut med Poker-SM Live att arrangeras i Tallinn 24-29/8 och man ser fram emot att träffas under den magiska atmosfären som omhuldar spelarnas SM.

Som tidigare kommer all information gällande SM att hittas på www.pokersm.com

Vad gäller online satelliter är flertal aktörer fortfarande fortsatt negativa till arrangera satelliter till live events under 2021, den tidigare huvudpartnern Unibet tex. kommer inte att arrangera några egna (Unibet Open) live event under det här året vilket också påverkar deras vilja att arrangera kval till andra live events.
Men, andra aktörer kända för oss svenskar kommer att erbjuda satelliter till SM och information om kval läggs ut på Poker Events FB sida, hemsidan för Poker SM samt Svenska Pokerförbundet.

Om covid19 ställer till det igen finns det alternativa reservdatum i oktober/november.. SM 2021 måste bli av. Abstinens de luxe!

Lämna en kommentar