PERRYMEJSEN BÄST I STUGAN OCH SVERIGE!

Jerry Ödeen, inte bara Grännas stolthet utan även Sveriges stolthet när det kommer till poker, plockar hem en fin pokal, titel och en unik avatar när han vinner ett PLO event under Online SM.
Jerry – inte bara en mycket kompetent spelare internationellt sett utan också en väldigt trevlig kille som är en god ambassadör för den svenska pokerscenen.  

Jag ställer mig i raden av dina beundrare och applåderar dig. Igen. Grymt jobbat och stort grattis.
– Man tackar man bugar och man bockar.
WPT, WSOP, Live-SM och 397 andra olika turneringar – nu kom klonken i SM PLO Highroller. Jag förstår att det var efterlängtat!

Vad känns bäst just nu såhär någon dag efter SM-titeln? Att vinna pokalen och titeln eller att vinna över Sveriges okrönte kung i PLO, mr Sonnert?
-Man kan väl säga såhär. Jag är glad att jag vann men gladare att han kom tvåa.
Lite nostalgiskt med förbundets SM också då jag har min första titel och pokal från just ett Svepof event. Den vanns när jag fortfarande gick på gymnasiet 2014. Fina minnen.

Hur vassa är ni i Stugan egentligen? Måste vara riktigt kul att bevisa det, gång på gång.
– Vi är starka tillsammans i stugan. Jag tror också vi spelar bättre när vi vet att de andra spelar också. Mycket prestige på spel då.

Kan du berätta om din resa till finalbordet?
-Jag minns inte jättemycket av vägen fram till FT. Jag hoppade in nästan i slutet av latereg och började bygga stapel ganska snabbt. En hand jag minns är att jag coolerade en av gubbarna som alltid hänger i vår twitchchatt. I en 3bettad pot fick jag nötkåk mot nötfärg. Det var svårt för honom att slinka så där hade jag flyt.

Hur var din känsla när det blev FT & HU?
-Väl på finalbordet lät jag Bengan ha sin show. Jag satt i ett läge med en medelstack och honom till vänster så det var svårt att ge sig in i leken. Jag fick helt enkelt sitta ner. 
Men när han hade gjort grovjobbet och vi var nere på HU så var han chanslös. Bengan är ju lite av en humörspelare så det gäller ju bara att vinna en pot på typ 400 marker för att få honom ur balans sen är saken biff.

Jag förstår att man i Stugan gläds åt varandras vinster men nog är det väl lite prestige i att vinna/förlora mot varandra, hur tar Bengan det här egentligen?
-Nej, men skämt åsido Bengan är supervass och definitivt favorit i HU Omaha mot mig. Så jag gjorde vad jag kunde och försökte spela så stora potter som möjligt. Det gick vägen denna gången.

Kommer du att ta ett skott på Main Event nästa helg?
-Vad gäller Main Event är jag inte riktigt säker ännu. Jag hoppas jag får utrymme att spela den. 😊

Lämna en kommentar