MÖLLANS SPEL TEAMAR UP MED POKER-SM!


För oss som då och då tittar efter andelar i de olika andelsspelen som finns därute, den är en djungel, så har man nog stött på Möllans.
Det finns få spelbyggare där ute som levererat ett plus på sina spel, undertecknad har haft förmånen att köpa flera vinstgivande andelar på tipset. Jag är alltså plus.. på andelsspelen iaf..

Vi välkomnar hur som Möllans Spel som partner till årets SM och fick ställa några frågor till Johan Lendenius, frontmannen, som har hängt i pokersvängen ett bra tag.

Johan, berätta lite för oss om din pokerbakgrund
-Som många andra startade min pokerresa i samband med pokerboomen i början av 2004. Spelet var fascinerande och jag bestämde mig relativt snabbt att avsluta min dåvarande karriär och satsa heltid på pokern. Det har jag aldrig ångrat då jag har upplevt så mycket kul och träffat så många intressanta människor under årens lopp. 

För mig startade det med fixed Limit som jag för övrigt fortfarande tycker är den roligaste spelformen online. Sjukt enligt vissa men du vet bättre eller hur Mauritz?
Fixed Limit är det optimala bluffspelet då du blir så belönad när bluffarna går hem. Dessutom är det spelformen där ens tålamod kan testas som allra mest och aggressivitet belönas. Du kan helt enkelt få motståndarna att gå bananas och det är kul! Tyvärr är Fixed Limit roligast online och poker är trots allt roligast live så jag övergick efterhand till framför allt NL cashgame live men uppskattar även turneringsformatet även om det är så frustrerande då jag endast är riktigt nöjd när turneringen vinns och det händer inte direkt varje gång!

Fram tills 2011 spelade jag på heltid men när jag fick barn insåg jag att det var svårt att få ihop livspusslet och därför bestämde jag mig att sadla om till trav som alltid funnits i bakgrunden. Nu när dotter har blivit större ser jag fram emot att resa mer och spela mer poker. 

Nu är du involverad i Möllan Spel – berätta om vad det är och vad ni gör?
-Det som särskiljer Möllans Spel är gemenskapen. Ambitionen från början har varit att spelläggare och medlemmar ska trivas tillsammans. Vi lyssnar på våra medlemmar och försöker anpassa verksamheten i den mån det är möjligt efter medlemmars önskemål. Alla ska känna sig sedda och vi ska ha kul tillsammans!

Utöver ovan så ska vi självklart ha kvalitet på systemen och nännas kan att vi troligtvis är det ombud som visat bäst resultat på travet det senaste året och även är det ombud som växt snabbast i landet det senaste året då vi gått från att inte tillhöra topp 100 i omsättning tills att vi i nuläget är tredje störst på ATG. 

Hur kommer det sig att ni blev partners till SM?
-Steget kändes självklart då jag och flera av våra spelläggare helt enkelt älskar livepoker. Nu när pandemin släpper är tanken att vi ska göra många roliga saker tillsammans och vad kan bli roligare än att vara involverad i SM.  Bland spelläggarna med pokerkoppling kan nämnas namn som Johan Storåkers, Jonas Kovacs, Kristoffer Winterstein, Albert Rolander samt regerande svenska mästaren Shahin Shirazi Nejad!

Vad kan deltagarna på Poker-SM förvänta sig av er under eventet?
-Vi har Albert Rolander som ansvarig för vår Lounge i Poker-SM. Albert har en stor vana att arrangera events för pokerspelare och bättre garant för att det kommer bli kul och att det kommer hända saker i vår Lounge finns inte! 

Exempel på aktiviteter är gemensamma system, tävlingar och självklart gemensamma middagar/utekvällar. Målsättningen är att det helt enkelt ska vara trivsamt och roligt att vara i vår lounge. 

Vad kan spelare, som inte har varit med under något SM tidigare, förvänta sig av eventet?
-De kan förvänta sig en härlig vecka med många nya bekantskaper. Oberoende om du vill spela poker non stopp eller föredrar att varva det med sociala aktiviteter så kommer valmöjligheter att finnas. Kommer du till SM med en positiv attityd kommer du helt enkelt ha en trevlig vecka!

Vad ser du mest fram emot?
-Att umgås och träffa alla bekanta inom pokervärlden som alltför sällan träffas. Förhoppningsvis kommer det för egen del även finnas en del tid för pokern men just denna gång är pokern inte i huvudfokus för egen del då jag även kommer vara involverad i Möllans arrangemang på plats. 

Kul med andelsspel på plats tycker vi på Seat Open, då kan man också, som spelare, ventilera sig direkt när tex. Kovacs spikar Djurgården eller något annat korpenlag. Det vet man ju – man ska aldrig spika Djurgården.

ATG spel från Möllans hittar du här

Lämna en kommentar