MAUS RULLE MED EXTRA ALLT v1!

Ett SM kval med en garanti på €1000 spelades förra måndagen där över 100 spelare gjorde upp om de addade priserna. Eller för att titta på streamen i förhoppning om att Mau skulle tilta loss när/om en knekt på turn skulle dyka upp..

Vi fick Maus version av turneringen..
Riktigt skön stream med en aktiv chatt fick vi ta del utav.
Stort tack till er alla som var med och spelade och/eller railade.
För Mau började det mycket bra, som tripplade upp med KK rätt så tidigt. Dessvärre så gick det som det brukar – folk spelar dåligt och Mau har otur.

Dessutom blev Mau ”lurad” att ta ett sidobet mot den gode Xeddan som, när han hade 20k ish stack, ställde frågan ”vad får jag i odds om jag har 60k inom 2 varv?” – Mau som inte är särskilt ekonomisk eller logiskt tänkande i sådana situationer väste ur sig ”10ggr pengarna” och ett ”men vi cappar ditt bet på 500kr” som ett försök till att visa på viss insikt om att han faktiskt kan ha damage control tänk..
Xeddan bettade 100kr men fick ett bordsbyte och sa ”bettet är off” varpå Mau kontrade med kommentarer om hans chickenness. Så klart åkte bettet på igen. Mau var nöjd, det handlade trots allt om 100kr inte att det kanske handlade om 1000kr ut.

Några händer senare kommer årets BLÅSNING när dåren från Borlänge (ni vet vem), som sitter på samma bord som Xeddan, raisar UTG, får en AI mot sig av en statist, Xeddan i positionen efter ställer också all in och efter att haft rådmöte med resten av motarbetarna från sin live klubb går Dåren all-in som tredje gubbe. Potten är nu över 60k. Minns ej vad statisten har.
Dåren visar 56o. Som tredje gubbe.
”Tack” säger Xeddan som scoopar med något Bangladesh ess (Doverklint special) och kammar hem 1000kr från sidobettet.

Dåren från Borlänge slog också ut Mau från turren och fick en bounty. Dubbeltilten var ett faktum.

Hur som, vi ska prata med vinnaren som slog ut Xeddan som vid HU lastade med 311bb preflop med EssBajs mot Werniie som snappade med bättre Ess.

TommieTommy – vad kul att just du vann Maus Rulle med extra allt. Nytryckta falska euros och en monopolticket för €200 måste ju kännas helt okej som utdelning?
-Tack! Ja det var sjukt kul! Var ganska länge sedan jag vann en turre nu så det var riktigt kul att få vinna!

Hur tycker du att din resa var fram till finalbordet?
-Det var lite som en berg och dalbana kan man lugnt säga! Gick riktigt bra till en början som det gjort i alla SM-event jag spelat i år. Sen åkte man nere på botten och spelade upp sig igen!

Kan du minnas några nyckelhänder som var avgörande för din vinst/överlevnad?
-Jag kommer ihåg 2 händer där jag floppade set med först TT sen lite senare med 77 och dem 2 händerna var ganska avgörande har jag känslan av!
Sen hade jag en sjuk rush på finalbordet så där fanns det en del händer där man lugnt kan säga att det var avgörande.

Du hittade rushernas rush på finalbordet och hamnade HU mot kvällens rötfisk Xeddan, hur var din känsla när ni var heads up?
-Ja precis – jag kom ju in som ganska low och hittade en del fina händer där jag kunde hämta hem en del marker! In i HU var vi väl ganska jämna jag och Xeddan vad jag mins. Jag har haft ganska bra flyt dem gånger jag varit i HU tidigare och kände väl att jag var ganska självsäker även om man vet att poker ALLTID är poker! Men det gick ju ganska bra!

Brukar du spela online eller är det, i normala fall, live som gäller?
-Jag har spelat mycket online förut men haft ett break ett tag, men tänkte att jag skulle testa att spela lite nu när det är SM, jag spelar live också men som sagt nu är det väldigt länge sedan i dessa pandemitider.

Vad tycker du om Unibet klienten?
-Jag har aldrig spelat på Unibet tidigare men om man jämför med andra klienter så finns det både bättre och sämre men..  jag gillar ändå klienten!

Så klart man gillar klienten när man vinner. Själv är jag högst övertygad om att det är rigg deluxe när jag spelar. Men kul, kul när det går bra för andra. Framför allt kul att Xeddan inte riktigt nådde hela vägen fram.

Ny chans 5/4 när det är en ny satellit med 20(!!!)st garrade tickets till SM Main Event!
Då jäklar ska alla få gurka.

Lämna en kommentar