ARTHAX SCOOPAR HEM PLO DEEPSTACK!

Arthax TallinnÄntligen någon annan från Askersund som kliver fram och vinner en turnering med bragging rights!
Vargens år förbi – nu är det World of Warcraft eran som gäller.

Stort grattis till SM titeln i PLO Deepstack Christopher.
Vad känns bäst, att vinna en titel eller att visa för omgivningen att det inte bara är Vargen som är en kompetent spelare från APK trion?
Stort tack. Titeln utan tvekan. Vargen kommer fortfarande höras/synas mest och det kan han få fortsätta göra🙂 

Hamnar pokalen i samlingslokalen eller hemma i vardagsrummet?
Pokalen kommer att hamna i lokalen och lysa upp tillvaron där. 

PLO Deepstack är en ny disciplin under SM, vad tycker du om upplägget/strukturen? Om du kan vara objektiv trots vinst alltså…
Jag är ju en person som normalt gillar djupa stackar och bra strukturer och denna var inget undantag. Bra struktur rakt igenom med mycket spelutrymme. 

Någon särskild hand/händer du minns som var avgörande för ditt turneringsliv?
När vi var 4 kvar så hamnade jag all in preflop med 8hQsKdAh vs QcKcKsAd och turade som en tok med 2 par på river. Det var en nyckelpott som gav mig lite momentum. 

Hur var resan till finalbordet och vad var känslan inför FT + topp3?
Hade en lugn och skön resa fram tills vi var typ 12-13 spelare kvar utan att vara illa ute någon gång. Väl där så hamnade jag fel i några spots och kom in som sist på finalbordet. 

Vi var några stycken som var ganska shortstackade men hade ingen panik då strukturen var bra och hade möjligheten att vänta in bra lägen. 

När vi väl var 3st kvar så hade “PlsDieForMe” ungefär dubbelt så mycket marker som oss andra. Spelade upp 2d3s5d5h när vi var 3 kvar och synade ett omslag och fick se drömfloppen Ah3c4c. Där hamnade jag all in emot toppset som fick stå så när HU började så hade vi ganska jämna stackar. 


Du hittade även ett FT i söndags, kändes det som att det var en Svedinare på gång? #backtoback
Ja det kändes som att det var dags att visa att det inte bara är Dalarna som kan ta hem fler titlar. Men turen gav vika och verkligheten kom ikapp. 

Några andra events du kommer att spela under SM?
Kommer självklart att spela Main. Ska göra mitt bästa för att även hinna spela fredagens event.

Du reppar en trio av rätt sköna killar som driver APK, likt många andra samhörigheter har ni inte haft någon större verksamhet under en längre period – hur ser du på framtiden för livepoker i Sverige?

Nej, det har vart riktigt tråkigt att inte kunna få träffa alla sköna människor nu på ett tag. Jag ser ljust på framtiden och hoppas att fler än mig har ett stort sug att få spela livepoker snart igen och att lokalerna runt omkring oss blir välfyllda. 

Bara att hålla tummarna för att pandemin klingar av och att vi alla inleder hösten med att spela Live-SM i slutet på augusti för att sedan ha varenda helg framöver bokad för livepoker runt om i landet ❤️

Lämna en kommentar