Tony G kommer till Kings of Tallinn!
Publicerad

Den 17-23 februari kommer den omåttligt populära turneringen Kings of Tallinn tillbaka och arrangörerna meddelade precis att ingen mindre än Tony G kommer att spela Main Event.

Redan innan meddelade man att det blir rekordmånga event under veckan i Tallinn och att man fyllt även söndagen med tre roliga event samtidigt som finalerna av Main Event och High Roller spelas klart.

Tony G är ett namn som de flesta pokerspelare känner till. Inte minst för hans sylvassa tunga och det finns nog ingen som kan trashtalka sin motståndare som den gode Tony. En sämre vinnare går inte att hitta heller. Ett av de mest omtalade klippen är mot svenska Fuat Can. Kolla in klippet nedan så förstår ni vad vi menar.

2014-2019 gjorde han även politisk karriär och satt med i europeiska parlamentet. Nu ser det dock ut som att Tony är tillbaka på pokerscenen på riktigt och sågs senast för någon vecka sedan i Litauen när han spelade på Olympic Casino med bland andra Phil Ivey, Ton Dwan och Paul Phua som alla självklart också bjudits in till Kings of Tallinn.

Så förutom en hel del härliga svenskar, en entusiastisk liverapportering och ett grymt venue så kan ni se fram emot att träffa denne entusiastiske spelare vid borden. Är du redan nu säker på att du vill spela i Tallinn i februari så se till att ta del av “Early bird”-paketet som ger dig en fin bonus i form av turneringsbiljetter.

Om du köper ett Kings of Tallinn €1 650-paket innan sista december får du:

  • Biljett till €1 100 Main Event
    4 nätter på Hilton Tallinn Park för två
    BONUS: €220 i billetter till Kings of Tallinn sidoevent ELLER två extra nätter på Hilton Tallinn Park

Om du köper ett Kings of Tallinn €1 100 Main Event-biljett innan sista december får du:

  • Biljett till €1 100 Main Event
    BONUS: €110 i billett till Kings of Tallinn sidoevent ELLER en extra natt på Hilton Tallinn Park

Bild: HighStakesDB

BOKA DIN BILJETT HÄR

Lämna en kommentar